Läs mer om webbplatsdata på enheten i Chrome

Du kan tillåta att webbplatser tillfälligt sparar data på din enhet för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Detta kallas webbplatsdata på enheten, och när det är aktiverat kan webbplatser till exempel behålla din kundvagn när du lämnar webbplatsen.

Du kan välja hur webbplatser sparar data på enheten:

• Tillåt att webbplatser sparar data på din enhet: Webbplatser fungerar sannolikt som förväntat.
  • Radera data som webbplatser har sparat på enheten när du stänger alla fönster: Webbplatser fungerar förmodligen som förväntat, men det är mindre troligt att de kommer ihåg dig mellan besök.
  • Tillåt inte att webbplatser sparar data på din enhet (rekommenderas inte): Webbplatser kanske inte fungerar som förväntat. Välj det här alternativet om du inte vill lämna information på enheten om webbplatser du besöker.

Ställa in webbplatsdata på enheten på din enhet

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet följt av Webbplatsinställningar.
  4. Klicka på Ytterligare innehållsinställningar följt av Webbplatsdata på enheten.
  5. Välj ett standardbeteende.