Finn ut mer om nettstedsdata på enheten i Chrome

Du kan gi nettsteder tillatelse til å lagre data på enheten din midlertidig for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedet. Dette kalles «nettstedsdata på enheten», og når det er slått på, hjelper det nettsteder med å gjøre ting som å huske handlekurven din når du forlater nettstedet.

Du kan velge hvordan nettsteder lagrer data på enheten din:

• Tillat at nettsteder lagrer data på enheten din: Det er mer sannsynlig at nettsteder fungerer som forventet.
  • Slett data som nettsteder har lagret på enheten din, når du lukker alle vinduer: Nettsteder fungerer sannsynligvis som forventet, men det er mindre sannsynlig at de husker deg fra besøk til besøk.
  • Ikke tillat at nettsteder lagrer data på enheten din (anbefales ikke): Nettsteder fungerer kanskje ikke som forventet. Velg dette alternativet hvis du ikke vil etterlate deg informasjon om nettstedene du besøker, på denne enheten.

Angi nettstedsdata på enheten

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet og så Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Flere innholdsinnstillinger og så Nettstedsdata på enheten.
  5. Velg standardfunksjonalitet.