Få opp farten på Google Chrome

Du kan få Chrome til å bli raskere ved å følge disse trinnene.

Trinn 1: Oppdater Chrome

Chrome er raskere når du bruker den nyeste versjonen. Oppdater Google Chrome.

Trinn 2: Lukk faner du ikke bruker

Jo flere faner du har åpne, desto hardere må Chrome jobbe. Ved å lukke unødvendige faner frigjør du ressurser på enheten.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bytt faner Bytt fane til høyre for adressefeltet. Du ser de åpne Chrome-fanene dine.
  3. Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre på fanen du vil lukke. Du kan også lukke fanen ved å sveipe.

Trinn 3: Endre innstillingene for forhåndslasting

Chrome gjør nettlesing og søk raskere ved å forhåndslaste sider du kanskje kommer til å besøke. For å gjøre dette kan Chrome bruke informasjonskapsler (hvis du tillater informasjonskapsler) og kryptere og sende sider gjennom Google for å skjule identiteten din for nettsteder. Finn ut mer om informasjonskapsler.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og sikkerhet etterfulgt av Forhåndslast sider.
  4. Velg innstillingen for forhåndslasting du vil bruke.

Tips: