Augmentar la velocitat de Google Chrome

Podeu augmentar la velocitat de Chrome seguint els passos que us indiquem a continuació.

Pas 1: actualitzeu Chrome

Chrome funciona més de pressa si n'utilitzeu la versió més recent. Actualitzeu Google Chrome.

Pas 2: assegureu-vos que la baixada prèvia de pàgines està activada

Podeu activar les prediccions d'accions a la xarxa (baixades prèvies) perquè Google Chrome obri les pàgines web més ràpidament. Quan estan activades, Chrome carrega prèviament els enllaços que és possible que obriu.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Amplada de banda i, a continuació, Precàrrega de pàgines web.
  4. Seleccioneu quan voleu que Chrome precarregui els enllaços.
  5. Toqueu Fet.

Consells:

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda