Augmentar la velocitat de Google Chrome

Podeu augmentar la velocitat de Chrome seguint els passos que us indiquem a continuació.

Pas 1: actualitzeu Chrome

Chrome funciona més de pressa si n'utilitzeu la versió més recent. Actualitzeu Google Chrome.

Pas 2: tanqueu les pestanyes que no utilitzeu

Com més pestanyes tingueu obertes, més haurà de treballar Chrome. En tancar les pestanyes que no necessiteu, s'alliberen recursos per al dispositiu.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca. També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.

Pas 3: canvieu la configuració de precàrrega

Chrome precarrega les pàgines que creu que podeu visitar perquè la navegació i la cerca siguin més ràpides. Per fer-ho, és possible que Chrome utilitzi galetes, si les permets, i que encripti i enviï pàgines mitjançant Google per amagar la teva identitat als llocs web. Obteniu més informació sobre les galetes.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i seguretat i després Precàrrega de les pàgines.
  4. Trieu l'opció de configuració de precàrrega que vulgueu.

Consells: