Augmentar la velocitat de Google Chrome

Podeu augmentar la velocitat de Chrome seguint els passos que us indiquem a continuació.

Pas 1: actualitzeu Chrome

Chrome funciona millor si n'utilitzeu la versió més recent. Actualitzeu Google Chrome.

Pas 2: tanqueu les pestanyes que no utilitzeu

Com més pestanyes tingueu obertes, més haurà de treballar Chrome. Us recomanem que tanqueu les pestanyes que no utilitzeu seguint aquests passos:

• A la pestanya, feu clic a Tanca Tanca.
  • A Windows, Linux i Chrome OS, utilitzeu la tecla de drecera Ctrl+w.
  • A Mac, utilitzeu la tecla de drecera ⌘+w.

Pas 3: desactiveu o atureu els processos que no vulgueu

Desactivar o suprimir les extensions que no vulgueu

Les extensions són petits programes que podeu afegir a Chrome des de l'ordinador i que us permeten utilitzar més funcions. Si no les utilitzeu totes, podeu desactivar-les per augmentar la velocitat de Chrome.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Més eines i després Extensions.
  3. Desactiveu o suprimiu l'extensió que no vulgueu.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les extensions.

Aturar les tasques que no vulgueu

Cerqueu les tasques que ja no necessiteu i que facin servir més recursos, com ara vídeos o aplicacions.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Seleccioneu Més eines i després Gestor de tasques.
  4. Feu clic a "Memòria" per ordenar les tasques en funció de l'ús que facin de la memòria.
    • Consell: cerqueu elements etiquetats com a "Pàgina en segon pla".
  5. Seleccioneu la tasca que vulgueu tancar.
  6. Feu clic a Finalitza el procés.
    • Nota: si tanqueu una tasca sense haver-ne desat la feina abans, aquesta feina es perdrà.

Pas 4: permeteu que Chrome obri les pàgines més ràpidament

Podeu activar les prediccions d'accions a la xarxa (baixades prèvies) perquè Google Chrome obri les pàgines web més ràpidament. Quan estan activades, Chrome carrega prèviament els enllaços que és possible que obriu.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A la secció "Privadesa i seguretat", activeu l'opció Utilitza un servei de predicció per poder carregar les pàgines més ràpidament.

Pas 5: comproveu si hi ha programari maliciós a l'ordinador

1. Obriu Chrome a l'ordinador Windows.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Restableix i neteja", feu clic a Neteja l'ordinador.
  5. Feu clic a Cerca. Chrome cercarà programari no desitjat a l'ordinador i us proposarà de suprimir-lo.
  6. Feu clic a Suprimeix

Més consells: