Consultar informació d'ubicació i indicacions a Chrome

Per obtenir informació local i indicacions a Chrome sense haver de copiar i enganxar res en una aplicació de navegació, feu servir l'adreça en una pàgina web.

Important: aquesta opció només està disponible per a dispositius iOS.

Utilitzar Maps a Chrome

Cerqueu un lloc o una ubicació a Chrome sense utilitzar cap aplicació de navegació.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. En una pàgina web, manteniu premuda l'adreça que vulgueu comprovar.
  3. Toqueu Mostra amb Google Maps a Chrome.
  4. Per veure les opcions de ruta, toqueu Obtén indicacions.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda