Udskriv en side

Du kan udskrive fra Chrome på din computer eller mobilenhed.

Udskriv på en computer

Hvis du vil udskrive den webside, du har åben i Chrome, skal du trykke på Ctrl+P (Mac: ⌘-P).

Et vindue åbnes med udskriftsindstillinger. For at få flere oplysninger om hver indstilling skal du åbne afsnittet nedenfor.

Justerbare udskriftsindstillinger

Når du åbner vinduet Udskriv, ser du disse indstillinger på venstre side:

Destination Vælg en printer
  1. Klik på Skift for at vælge den printer, du vil bruge.
  2. Vælg en printer eller handling fra en af ​​følgende afsnit:
    • Seneste destinationer: Brug en nyligt brugt printer.
    • Lokale destinationer: Brug en printer i nærheden.
    • Google Cloudprinter: Send udskriftsjobbet til en printer, der er tilsluttet din Google-konto.

Gem som PDF

1. Klik på Skift.
  2. Under "Lokale destinationer" skal du vælge Gem som PDF.
Sider Hvis du vil udskrive alle sider, skal du vælge Alle. For at udskrive bestemte sider skal du indtaste sidetallene i tekstfeltet.
Kopier Brug knapperne + og - til at ændre antallet af kopier, der skal udskrives. Eller skriv det antal kopier, du har brug for, i feltet.
Layout Vælg om sidens indhold skal udskrives lodret på siden (stående) eller vandret (liggende).
Farve Hvis du har en farveprinter, kan du vælge, om siden skal udskrives i farver eller sort og hvid.
Valgmuligheder Med nogle printere kan du udskrive tosidet.
Dialogboks til Udskriv via system Brug dit operativsystems udskriftsfunktion i stedet for Chromes udskriftsfunktion til at udskrive siden. Bemærk! Denne indstilling gælder ikke for Chrome OS.

Flere indstillinger

Nederst i vinduet Udskriv skal du klikke på Flere indstillinger for at se disse ekstra indstillingsmuligheder:

Margener Juster mængden af ​​margenplads, der omgiver sidens indhold.
Kvalitet Nogle printere har muligvis DPI eller et udvalg af udskrivningskvaliteter.
Papirstørrelse Vælg størrelsen på det papir, du vil udskrive på.
Valgmuligheder Markér afkrydsningsfeltet for disse udskriftsindstillinger:
  • Sidehoveder og sidefødder: Medtag et standardsidehoved og en standardsidefod, der viser datoen, sidetitel, webadresse og antallet af udskrevne sider.
  • Tosidet: Udskrivning på begge sider af papiret (hvis du har en printer, der understøtter duplex-udskrivning).
  • Baggrundsgrafik: Udskriv baggrundsbilleder.

Udskriv fra en mobilenhed

Følgende oplysninger gælder udelukkende for Chrome til Android 4.4 (Kit Kat) og iOS.

For at udskrive fra en Android-enhed skal du bruge Google Cloudprinter eller en udskrivningsapp på enheder, der kører Android 4.4 (KitKat). For at udskrive fra en iPhone eller iPad skal du bruge Google Cloudprinter eller Air Print.

1. Gå til den side, du vil udskrive.
  2. Tryk på Chrome-menuen.
  3. Tryk på Udskriv.
  4. Vælg en udskrivningstjeneste.