Afspraakfunctionaliteit toevoegen in Chrome voor iPhone en iPad

Je kunt agenda-afspraken maken zonder Chrome te hoeven verlaten.

Geavanceerde functies gebruiken in je agenda-app

Als je geavanceerde functies wilt gebruiken, moet je de Google Agenda-app downloaden en inloggen op je Google-account.

Afspraken van een site toevoegen aan je Google Agenda

• Belangrijk:
    • Je kunt selecteren in welke agenda (persoonlijke of gezinsagenda) een afspraak wordt opgeslagen.
    • Je kunt functies toevoegen aan de afspraak, zoals contacten of specifieke datums en tijden.
  1. Tik op een website op de datum en houd deze vast.
  2. Tik op Toevoegen aan Google Agenda.
  3. Voeg bovenaan de afspraakgegevens toe of bewerk ze.
    • Optioneel: Tik onderaan op Google Agenda openen… om mensen, locaties en meer toe te voegen aan de afspraak.
  4. Tik rechtsboven op Opslaan.
    • Als je afspraak is opgeslagen, wordt er een bevestiging weergegeven.

Afspraken van een site toevoegen aan Apple Agenda

Je kunt ook afspraken toevoegen aan Apple Agenda, maar je hebt geen optie om mensen, locaties en meer aan de afspraak toe te voegen.

1. Tik op een website op de datum en houd deze vast.
  2. Tik op Toevoegen aan Apple Agenda.
  3. Voeg bovenaan de afspraakgegevens toe of bewerk ze.
  4. Tik rechtsboven op Toevoegen.
    • Als je afspraak is opgeslagen, wordt er een bevestiging weergegeven.