Afegir la funcionalitat d'esdeveniments a Chrome per a iPhone i iPad

Podeu crear esdeveniments del calendari sense haver de sortir de Chrome.

Utilitzar les funcions avançades a l'aplicació Calendar

Per utilitzar les funcions avançades, heu de baixar l'aplicació Google Calendar i iniciar la sessió al vostre Compte de Google.

Afegir esdeveniments d'un lloc web a Google Calendar

• Important:
    • Podeu seleccionar a quin calendari (personal o familiar) voleu desar un esdeveniment.
    • Podeu afegir funcions a l'esdeveniment, com ara contactes o dates i hores concretes.
  1. En un lloc web, manteniu premuda la data.
  2. Toqueu Afegeix a Google Calendar.
  3. A la part superior, afegiu o editeu els detalls de l'esdeveniment.
    • Opcional: a la part inferior, toqueu Obre Google Calendar… per afegir persones, ubicacions i més a l'esdeveniment.
  4. A la part superior dreta, toqueu Desa.
    • Si l'esdeveniment es desa, es mostrarà una confirmació.

Afegir esdeveniments d'un lloc web al Calendari d'Apple

També podeu optar per afegir esdeveniments al Calendari d'Apple, però no tindreu l'opció d'afegir persones, ubicacions ni altres elements a l'esdeveniment.

1. En un lloc web, manteniu premuda la data.
  2. Toqueu Afegeix a Calendari d'Apple.
  3. A la part superior, afegiu o editeu els detalls de l'esdeveniment.
  4. A la part superior dreta, toqueu Afegeix.
    • Si l'esdeveniment es desa, es mostrarà una confirmació.