Administrer innstillinger for skrivebordmodus

Du kan angi skrivebord- eller mobilmodus som standardinnstilling på telefonen eller nettbrettet. Du kan også tilpasse disse innstillingene for spesifikke nettsteder.

Endre standardinnstillingene på telefonen eller nettbrettet

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Avansert» velger du Nettstedsinnstillinger og så Nettsted for datamaskiner.
  4. Slå på Nettsted for datamaskiner.

Slik tilpasser du innstillinger som ikke er standard, for bestemte nettsteder:

1. Åpne Innstillinger Innstillinger i Chrome-appen.
  2. Under «Avansert» velger du Nettstedsinnstillinger og så Nettsted for datamaskiner og så  + LEGG TIL ET NETTSTED SOM UNNTAK.
  3. Skriv inn nettadressen til nettstedet.

Tips: Du kan også legge til et nettsted på unntakslisten når du velger Mer Mer og så Nettsted for datamaskiner. .