Instellingen voor de desktopmodus beheren

Je kunt de desktop- of mobiele modus instellen als standaardinstelling op je telefoon of tablet. Ook kun je deze instellingen aanpassen voor specifieke sites.

De standaardinstellingen op je telefoon of tablet wijzigen

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Selecteer onder Geavanceerd de optie Site-instellingen en dan Desktopsite.
  4. Zet Desktopsite aan.

Je niet-standaardinstellingen aanpassen voor specifieke sites:

1. Open Instellingen Instellingen in de Chrome-app.
  2. Selecteer onder Geavanceerd de optie Site-instellingen en dan Desktopsite en dan + SITE-UITZONDERING TOEVOEGEN.
  3. Geef de URL van de site op.

Tip: Je kunt een site ook aan de lijst met uitzonderingen toevoegen als je Meer Meer en dan Desktopsite selecteert.