Gestionar la configuració del mode d'escriptori

Podeu fer que el mode d'escriptori o de mòbil siguin opcions de configuració predeterminades al telèfon o a la tauleta. També podeu personalitzar aquestes opcions de configuració per a llocs web concrets.

Canviar la configuració predeterminada al telèfon o a la tauleta

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració avançada", seleccioneu Configuració del lloc web i, a continuació, Lloc web per a ordinadors.
  4. Activeu l'opció Lloc web per a ordinadors.

Per personalitzar la configuració no predeterminada de llocs web concrets:

1. A l'aplicació Chrome, obriu Configuració Configuració.
  2. A "Configuració avançada", seleccioneu Configuració del lloc web i, a continuació, Lloc web per a ordinadors i, a continuació, + AFEGEIX EXCEPCIÓ PER A UN LLOC WEB.
  3. Introduïu l'URL del lloc web.

Consell: també podeu afegir un lloc web a la llista d'excepcions quan seleccioneu Més Més i, a continuació, Lloc web per a ordinadors.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda