Connectar un lloc web a un dispositiu USB, en sèrie o d'interfície humana

Chrome us permet connectar un lloc web als dispositius USB, en sèrie i d'interfície humana de l'ordinador. Per exemple, el teclat, els auriculars, l'altaveu, el comandament de joc, la càmera i fins i tot el microcontrolador. A Android, podeu connectar un lloc web a un dispositiu USB.

Important: actualment, l'iPhone i l'iPad no permeten que els dispositius USB, en sèrie o d'interfície humana es connectin a pàgines web de Chrome.

Quan es pot donar accés al dispositiu

Doneu accés al vostre dispositiu només a llocs web de confiança. Si vinculeu un lloc web amb el dispositiu, el lloc web pot obtenir tota la informació sobre el dispositiu i, fins i tot, reprogramar-lo. Podeu triar la configuració de permisos predeterminada per a aquests dispositius a l'ordinador.

1. Obriu Chrome .
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Permisos addicionals.
  4. Trieu el tipus de dispositiu:
    • Dispositius USB
    • Ports en sèrie
    • Dispositius d'interfície humana
  5. Per triar una opció de configuració predeterminada, seleccioneu-ne una.

Vincular una pàgina web de Chrome amb el dispositiu

1. Connecteu el dispositiu amb els cables adequats.
    • També podeu connectar dispositius d'interfície humana al dispositiu mitjançant Bluetooth.
  2. A Chrome, obriu una pàgina web que es pugui connectar al dispositiu.
  3. Toqueu la pàgina o feu-hi clic. Se us demanarà que afegiu un dispositiu.
  4. Trieu-ne un de la llista.
  5. Seleccioneu Vincula o Connecta.

Consell: per accedir al dispositiu connectat al sistema Linux, la regla udev ha d'estar configurada correctament.

Suprimir l'accés d'un lloc web al dispositiu

1. A l'esquerra de l'adreça web, toqueu Mostra la informació del lloc web Default (Secure).
  2. Al costat del dispositiu USB, del port en sèrie o del dispositiu d'interfície humana, toqueu Suprimeix Suprimeix.
Més informació sobre els dispositius USB a Chrome
El port bus en sèrie universal (USB) és l'estàndard per a les extensions amb cable. Les "classes de dispositiu" USB especifiquen quines funcions i quins formats de dades admet el dispositiu.
Les classes de dispositiu estàndard inclouen teclats, ratolins i dispositius d'àudio, de vídeo i d'emmagatzematge. Llegiu la política de Chrome Enterprise per als dispositius USB.
Més informació sobre els dispositius en sèrie a Chrome
Un dispositiu en sèrie és un dispositiu que proporciona interfícies de comunicació en sèrie, també conegudes com a ports en sèrie. A través dels ports en sèrie, la informació entrant o sortint es transfereix de manera seqüencial de bit en bit. Tot i que les interfícies com ara Ethernet, FireWire i USB també envien dades com a flux en sèrie, el terme port en sèrie sol fer referència al compliment del maquinari, com ara RS-232, RS-485 o RS-422.
Alguns exemples de dispositius en sèrie són els microcontroladors, les impressores, els mòdems i els ratolins especialitzats. Llegiu la política de Chrome Enterprise per als dispositius en sèrie.
Més informació sobre els dispositius d'interfície humana a Chrome
Dispositiu d'interfície humana (HID) fa referència al protocol HID, una comunicació estàndard amb dispositius connectats. Alguns exemples de dispositius d'interfície humana són els teclats, els ratolins, els auriculars i els comandaments de joc.
Els llocs web poden utilitzar els dispositius d'interfície humana per accedir a botons, activar o desactivar LED o silenciar i deixar de silenciar micròfons. Llegiu la política de Chrome Enterprise per als dispositius d'interfície humana.