Tilpassing av Chrome med utvidelser

Du kan legge ekstra verktøy og funksjoner til Chrome med utvidelser. Sjekk hvilke utvidelser du kan velge i Chrome Nettmarked.

Finn ut mer om utvidelser:

Sånn kan du tilpasse Chrome

Her er noen få eksempler på hva du kan gjøre med utvidelser:

• Få bonusinformasjon om sider. Utvidelser kan forbedre siden du er på med relevante linker og informasjon. Du kan for eksempel markere en adresse på en nettside for å få øyeblikkelige veibeskrivelser og kartlinker.
  • Få varsler til rett tid. Enkelte utvidelser legger til knapper ved siden av adressefeltet for å varsle deg om visse hendelser. Du kan eksempelvis bruke Google Mail Checker for å motta varsler om nye e-poster.
  • Bruk færre klikk. Noen utvidelser fungerer som snarveier. Hvis du for eksempel bruker en datastrømleser, gir RSS Subscription-utvidelsen deg beskjed om det finnes en strøm for nettstedet du er på.

Hvis du vil ha mer informasjon om Chrome Nettmarked, kan du gå til brukerstøtten for Chrome Nettmarked.