Chromen personointi laajennuksilla

Voit lisätä ylimääräisiä työkaluja ja ominaisuuksia Chromeen laajennusten avulla. Näet saatavilla olevat laajennukset Chrome Web Storessa.

Lisätietoja laajennuksista:

Chromen personointi

Tässä on muutama esimerkki asioista, joita voit tehdä laajennuksilla:

• Saat ylimääräistä tietoa sivusta. Laajennukset voivat parantaa sivua, jolla olet, osuvien linkkien ja aiheeseen liittyvien tietojen avulla. Voit esimerkiksi saada reittiohjeita ja karttalinkkejä, jos korostat verkkosivulla olevan osoitteen.
  • Saat hyödyllisiä ilmoituksia. Osa laajennuksista lisää osoitepalkin viereen painikkeita, joiden avulla saat ilmoituksen tietyistä tapahtumista. Esimerkiksi Google Mail Checker ilmoittaa sinulle uusista sähköposteista.
  • Voit käyttää vähemmän klikkauksia. Jotkin laajennuksen toimivat pikakuvakkeiden lailla. Jos esimerkiksi käytät syötteenlukijaa, RSS Subscription -laajennus kertoo, onko tämänhetkisellä sivustollasi syötettä.

Lisätietoja Chrome Web Storesta on Chrome Web Storen ohjekeskuksessa.