Activar i desactivar el corrector ortogràfic de Chrome

El corrector ortogràfic us ajuda a revisar i corregir l'ortografia als vostres dispositius. Podeu comprovar si hi ha errors ortogràfics al text que introduïu des de l'ordinador en camps d'entrada de pàgines web.
Quan el corrector ortogràfic està activat, podeu triar entre "Corrector ortogràfic bàsic" i "Corrector ortogràfic millorat".
Corrector ortogràfic bàsic
  • Chrome o el sistema operatiu proporcionen el corrector ortogràfic.
  • No envia a Google el text que introduïu al navegador.
Corrector ortogràfic millorat
  • Aquest corrector ortogràfic es fa servir a la Cerca de Google.
  • Envia a Google el text que introduïu al navegador per millorar els suggeriments ortogràfics.
  • En alguns sistemes operatius, podeu actualitzar paraules personalitzades al diccionari del corrector ortogràfic.

Activar i desactivar el corrector ortogràfic de Chrome

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Feu clic a Més More i, a continuació, Configuració i, a continuació, Idiomes.
  3. A Corrector ortogràfic, activeu o desactiveu l'opció Comprova si hi ha errors ortogràfics quan escriguis text en pàgines web.
Consell: el proveïdor del corrector ortogràfic depèn del sistema operatiu del dispositiu. A continuació podeu identificar el proveïdor del corrector ortogràfic en funció del sistema operatiu del dispositiu:
  • Windows 8 i versions posteriors: Windows
  • Windows 7 i versions anteriors: Chrome
  • Mac: macOS
  • Linux: Chrome
  • Chrome OS: Chrome
  • Android: aplicació Teclat d'Android
  • iPhone i iPad: iOS