Välja sekretessinställningar

Du kan förbättra din upplevelse med webbtjänster. Till exempel kan en webbtjänst användas i Chrome för att fylla i sökord eller webbadresser som du skriver i adressfältet automatiskt.

De flesta av dessa inställningar är aktiverade som standard, men du kan välja vilka du vill aktivera eller inaktivera.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar längst ned till höger.
  3. Tryck på Sekretess.
  4. Tryck på den funktion som du vill uppdatera:
    • Aktivera eller inaktivera Handoff under Andra enheter. Med Handoff kan du enkelt byta mellan att surfa på en mobil enhet och på en Mac-dator.
    • Under Webbtjänster väljer du om förslag ska visas och om du vill skicka användningsstatistik och felrapporter.
Om du vill rensa webbinformation trycker du på Rensa webbinformation följt av välj den information som ska tas bort. Tryck sedan på Rensa webbinformation

Relaterade ämnen