Velg personverninnstillinger

Med personverninnstillingene kan du få en bedre opplevelse når du surfer på nettet. Når du for eksempel besøker en nettside, kan Chrome bruke en nettjeneste for å laste inn sider automatisk basert på linkene på siden.

De fleste av disse innstillingene er slått på som standard, men du kan slå dem av eller på enkeltvis.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger nederst til høyre.
  3. Trykk på Personvern.
  4. Trykk på funksjonen du vil oppdatere:
    • Under «Andre enheter» slår du Handoff på eller av. Med Handoff kan du bytte mellom å surfe på mobilenheten og Mac-maskinen din.
For å slette nettleserdataene dine, trykk på Slett nettleserdata og så velg dataene som skal slettes, og trykk på Slett nettleserdata.

Beslektede emner