Velg personverninnstillinger

Med personverninnstillingene kan du få en bedre opplevelse når du surfer på nettet. Når du for eksempel besøker nettsider, kan Chrome bruke nettjenester for å laste inn andre sider automatisk, basert på linkene på siden. De fleste av disse innstillingene er slått på som standard, men du kan slå dem av.

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og sikkerhet.
  4. Trykk på funksjonen du vil oppdatere:
    • Under «Andre enheter» slår du Handoff på eller av. Med Handoff kan du bytte mellom å surfe på mobilenheten og Mac-maskinen din.
For å slette nettlesingsdataene dine, trykk på Slett nettlesingsdata og så velg dataene som skal slettes, og trykk på Slett nettlesingsdata.

Beslektede emner