Velg personverninnstillinger

Med personverninnstillingene kan du få en bedre opplevelse når du surfer på nettet. Når du for eksempel besøker en nettside, kan Chrome bruke en nettjeneste for å laste inn sider automatisk basert på linkene på siden.

De fleste av disse innstillingene er slått på som standard, men du kan slå dem av eller på enkeltvis.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og sikkerhet.
  4. Trykk på funksjonen du vil oppdatere:
    • Forhåndslast sider for raskere surfing: Chrome kan slå opp adressene for alle linkene på en nettside på forhånd, slik at eventuelle linker du klikker på på nettsiden, lastes inn raskere. Nettsteder kan også forhåndslaste linker du kanskje kommer til å klikke på.
    • «Ingen sporing»: Du kan inkludere en «Ingen sporing»-forespørsel med nettrafikken din. Effekten avhenger imidlertid av om det aktuelle nettstedet svarer på forespørselen. Mange nettsteder kan fremdeles samle inn og bruke nettleserdataene dine.
    • Slett nettleserdata: Du har kontroll over nettleserdataene dine, som nettleserloggen og lagrede skjemadata. Du kan slette alle nettleserdata eller kun nettleserdata fra en bestemt tidsperiode.
    • Safe Browsing beskytter deg og enheten din mot farlige nettsteder: Bli varslet når Chrome oppdager at nettstedene du besøker, kan være skadelige. Når du besøker nettsteder, sjekker Chrome dem opp mot en liste på datamaskinen din over nettsteder som anses som skadelige. Hvis nettstedet gir treff på listen, sender nettleseren Google en ufullstendig kopi av nettadressen for å avgjøre om det er et risikabelt nettsted. Finn ut mer om Safe Browsing-beskyttelsen.
    • Gå til betalingsmåter.

Beslektede emner