Uw privacyinstellingen kiezen

U kunt de browserfunctionaliteit verbeteren met webservices. Chrome kan bijvoorbeeld een webservice gebruiken om automatisch aanvullingen weer te geven voor zoektermen of websiteadressen die u in de adresbalk typt.

De meeste van deze instellingen zijn standaard ingeschakeld, maar u kunt zelf kiezen welke u wilt in- of uitschakelen.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Privacy.
  4. Tik op de functie die je wilt updaten:
    • Onder 'Andere apparaten' kun je de optie Handoff in- of uitschakelen. Met Handoff kun je schakelen tussen browsen op je mobiele apparaat en browsen op je Mac-computer.
    • Onder 'Webservices' kun je aangeven of Chrome suggesties moet weergeven en of gebruiksstatistieken en crashrapporten moeten worden verzonden.
Als je de browsergegevens wilt wissen, tik je op Browsegegevens wissen en dan selecteer de gegevens die je wilt wissen en tik op Browsegegevens wissen.