Tietosuoja-asetuksien määrittäminen

Voit parantaa selauskokemustasi käyttämällä verkkopalveluja. Verkkopalvelujen avulla Chrome voi esimerkiksi täydentää hakutermit tai verkkosivustojen osoitteet kirjoittaessasi niitä.

Useimmat näistä asetuksista ovat oletuksena käytössä, mutta voit hallinnoida niiden käyttöä halutessasi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja.
  4. Valitse ominaisuus, jonka haluat päivittää:
    • Muut laitteet ‑kohdassa voit ottaa Handoffin käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Handoffin avulla voit vaihdella laitteiden välillä helposti, kun käytät internetin selaamiseen sekä mobiililaitetta että Mac-tietokonetta.
    • Verkkopalvelut-kohdassa voit valita, haluatko Chromen näyttävän sinulle ehdotuksia ja lähettävän Googlelle käyttötilastoja ja virheraportteja.
Tyhjennä selailutietosi valitsemalla Tyhjennä selaustiedot ja sittenvalitse tyhjennettävät tiedot ja valitse Tyhjennä selausiedot.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita