Tietosuoja-asetusten valitseminen

Voit parantaa selauskokemustasi tietosuoja-asetuksilla. Esimerkiksi kun käyt verkkosivulla, Chromen verkkopalvelu voi ladata muita sivuja automaattisesti sivun linkkien perusteella.

Useimmat näistä asetuksista ovat oletuksena käytössä, mutta voit halutessasi ottaa niitä käyttöön tai poistaa käytöstä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Tietosuoja.
  4. Valitse ominaisuus, jota haluat muuttaa:
    • Esilataa sivuja nopeuttaaksesi selaamista: Chrome voi etsiä verkkosivulle linkitetyt osoitteet valmiiksi, mikä nopeuttaa linkkien lataamista. Sivustot voivat myös esiladata linkit, joita saatat klikata seuraavaksi.
    • Do Not Track: Voit lähettää selausliikenteesi mukana Do Not Track ‑pyynnön. Sen vaikutus riippuu kuitenkin siitä, vastaako sivusto pyyntöön. Monet verkkosivustot keräävät ja käyttävät selaustietojasi pyynnöstä huolimatta.
    • Poista selaustietoja: Hallitset omia selaustietojasi, kuten selaushistoriaa ja tallennettuja lomaketietoja. Voit poistaa kaikki selaustiedot tai vain tietyn ajanjakson tiedot.
    • Pääsy maksutapoihin.

Liittyvät aiheet