Vælg dine privatlivsindstillinger

Du kan forbedre din browseroplevelse ved hjælp af webtjenester. Chrome kan f.eks. anvende en webtjeneste til automatisk at komme med forslag til søgetermer eller webadresser, mens du skriver i adresselinjen.

De fleste af disse indstillinger er slået til som standard, men du kan vælge, hvilke der skal slås til eller fra.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv under "Avanceret".
  4. Tryk på den funktion, du vil opdatere:
    • Forslag ved navigationsfejl: Hvis en side ikke indlæses, kan Chrome vise andre forslag til den side, du forsøger at åbne.
    • Forslag til søgning og webadresser: Du kan få Chrome til at bruge en forslagstjeneste, som viser dig relaterede søgninger, matches fra din browserhistorik og populære websites, mens du skriver i adresselinjen.
    • Sikkerhedsrapporter: Du kan få Chrome til automatisk at sende oplysninger om potentielle sikkerhedsproblemer til Google for at beskytte dig selv og andre fremover.
    • Beskyttet browsing: Du kan aktivere Beskyttet browsing-teknologi for at beskytte mod malware og phishingangreb.
    • Download automatisk sider: Chrome kan tjekke adresser for alle links på en webside på forhånd, så links på websiden indlæses hurtigere, hvis du klikker på dem. Websites kan også forudindlæse de links, som du muligvis vil klikke på efterfølgende.
    • Brugs- og nedbrudsrapporter: Lad Google Chrome sende brugsstatistik og nedbrudsrapporter til Google.
    • "Do Not Track": Du kan medtage en "Do Not Track"-anmodning sammen med din søgetrafik. Virkningen afhænger dog af, om et website reagerer på anmodningen. Mange websites vil stadig indsamle og bruge dine browserdata.
    • Tryk for at søge: Når du fremhæver ord i Chrome, kan du se søgeresultaterne for de fremhævede ord nederst på siden.
    • Ryd browserdata: Du administrerer dine browserdata, bl.a. din browserhistorik og dine gemte formularposter. Du kan rydde alle browserdata eller blot udvalgte data fra et bestemt tidsrum.

Relaterede emner