Triar la configuració de privadesa

Podeu millorar la navegació gràcies als serveis web. Per exemple, Chrome pot fer servir un servei web per completar automàticament els termes de cerca o les adreces de llocs web que escriviu a la barra d'adreces.

La majoria d'aquestes opcions de configuració estan activades de manera predeterminada, però podeu triar quines voleu tenir activades o desactivades.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Privadesa.
  4. Toqueu la funció que vulgueu actualitzar:
    • A "Altres dispositius", podeu activar o desactivar Handoff. Aquesta funció us permet canviar la navegació al dispositiu mòbil per la navegació a l'ordinador Mac.
    • A "Serveis web", trieu si voleu que Chrome us mostri suggeriments o enviï estadístiques d'ús i informes d'error.
Per esborrar les dades de navegació, toqueu Esborra dades navegació i, a continuació, seleccioneu les dades que vulgueu esborrar i toqueu Esborra dades navegació.

Temes relacionats