Triar la configuració de privadesa

Podeu millorar la navegació gràcies als serveis web. Per exemple, Chrome pot fer servir un servei web per completar automàticament els termes de cerca o les adreces de llocs web que escriviu a la barra d'adreces.

La majoria d'aquestes opcions de configuració estan activades de manera predeterminada, però podeu triar quines voleu tenir activades o desactivades.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Privadesa.
  4. Toqueu la funció que vulgueu actualitzar:
    • Suggeriments d'errors de navegació: si una pàgina no es carrega, Chrome pot mostrar altres suggeriments per a la pàgina que provàveu de visitar.
    • Suggeriments de cerca i de llocs web: podeu definir que Chrome utilitzi un servei de predicció per mostrar-vos cerques relacionades, coincidències del vostre historial de navegació i llocs web populars a mesura que escriviu a la barra d'adreces.
    • Informes de seguretat: podeu configurar Chrome perquè enviï automàticament a Google informació sobre possibles problemes de seguretat per garantir la vostra seguretat i la dels altres.
    • Navegació segura: podeu activar aquesta tecnologia per protegir-vos dels atacs de pesca (suplantació d'identitat) i de programari maliciós.
    • Baixa aquestes pàgines automàticament: Chrome pot cercar amb antelació les adreces de tots els enllaços d'una pàgina web per tal que els enllaços en què feu clic es carreguin més de pressa. Els llocs web també poden carregar prèviament els enllaços en què podríeu fer clic a continuació.
    • Informes d'ús i d'error: permeteu que Google Chrome enviï estadístiques d'ús i informes d'error.
    • "No segueixis": podeu incloure una sol·licitud de no seguiment amb el trànsit de navegació. Tanmateix, l'efecte depèn de si el lloc web respon a la sol·licitud. Molts llocs web continuaran recopilant i utilitzant les vostres dades de navegació.
    • Toca per cercar: quan destaqueu paraules a Chrome, a la part inferior de la pàgina veureu resultats de la cerca relacionats amb les paraules destacades.
    • Esborra les dades de navegació: controleu les dades de navegació, com ara l'historial de navegació i les dades de formulari desades. Podeu esborrar totes les dades de navegació o bé només les d'un període concret.

Temes relacionats