Triar la configuració de privadesa

Podeu millorar l'experiència de navegació amb la configuració de la privadesa. Per exemple, en visitar una pàgina web, Chrome pot fer servir un servei web per carregar pàgines automàticament a partir dels enllaços de la pàgina.

La majoria d'aquestes opcions de configuració estan activades de manera predeterminada, però podeu triar quines voleu tenir activades o desactivades.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", trieu quines opcions voleu desactivar.
    • Per controlar la manera en què Chrome gestiona el contingut i els permisos d'un lloc web, feu clic a Configuració del lloc web.
    • Per suprimir informació de l'activitat de navegació, com ara l'historial, les galetes o les contrasenyes desades, feu clic a Esborra les dades de navegació.
    • Per controlar com gestiona Chrome les galetes i el seguiment, feu clic a Galetes i altres dades dels llocs web.
    • Per gestionar la navegació segura i la protecció, feu clic a Seguretat.

Per obtenir més informació sobre cada opció de privadesa, consulteu la llista següent:

• Carrega les pàgines prèviament per poder-hi navegar i fer cerques més de pressa: els navegadors fan servir adreces IP per carregar pàgines web. Quan accediu a una pàgina web, Chrome pot cercar les adreces IP de tots els seus enllaços i carregar els que sigui probable que vulgueu visitar a continuació. Si activeu aquesta opció, els llocs web i tot el contingut inserit que s'hagi carregat prèviament poden definir i llegir les seves pròpies galetes com si els haguéssiu visitat, encara que finalment no ho feu.
  • Envia una sol·licitud de no seguiment amb el trànsit de navegació: podeu incloure una sol·licitud de no seguiment amb el trànsit de navegació. Tanmateix, molts llocs web continuaran recollint i utilitzant les vostres dades de navegació per millorar la seguretat; per proporcionar contingut, serveis, anuncis i recomanacions als llocs web, i per generar estadístiques d'informes.
  • Permet que els llocs web comprovin si tens formes de pagament desades: si heu desat formes de pagament a Chrome, podeu permetre que Chrome us ofereixi la informació desada per emplenar formularis més fàcilment. Obteniu més informació sobre com podeu emplenar formularis automàticament.
  • Navegació segura: rebeu una alerta sempre que Chrome detecti que el lloc web que esteu a punt de visitar pot ser perjudicial. Quan visiteu un lloc web, Chrome comprova si consta en una llista de llocs web maliciosos emmagatzemada al vostre ordinador. Si el lloc web coincideix amb algun de la llista, el navegador envia una còpia parcial de l'adreça a Google per esbrinar si esteu accedint a un lloc web perillós. Obteniu més informació sobre la protecció mitjançant Navegació segura.
  • Ajuda a millorar la seguretat al web per a tothom: Chrome enviarà periòdicament a Google informació del sistema i contingut de la pàgina per informar de les amenaces amb què us trobeu. Chrome també enviarà aquestes dades cada vegada que visiteu un lloc web sospitós. Obteniu més informació sobre quines dades ajuden Chrome a bloquejar les baixades perjudicials i detectar programari maliciós més fàcilment.
  • Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades: és possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers.

Temes relacionats