Triar la configuració de privadesa

Podeu millorar la navegació gràcies als serveis web. Per exemple, Chrome pot fer servir un servei web per completar automàticament els termes de cerca o les adreces de llocs web que escriviu a la barra d'adreces.

La majoria d'aquestes opcions de configuració estan activades de manera predeterminada, però podeu triar quines voleu tenir activades o desactivades.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada
  4. A "Privadesa i seguretat", trieu quines opcions voleu desactivar.
    • Per controlar la manera en què Chrome gestiona el contingut i els permisos d'un lloc web, feu clic a Configuració del lloc web.
    • Per suprimir informació de l'activitat de navegació, com ara l'historial, les galetes o les contrasenyes desades, feu clic a Esborra les dades de navegació.

Per obtenir informació sobre cada opció de privadesa, consulteu la llista següent:

• Permet l'inici de sessió a Chrome: quan inicieu la sessió al Compte de Google mitjançant un servei com ara Gmail, la vostra sessió s'iniciarà automàticament a Chrome. En desactivar aquesta opció, podeu iniciar la sessió en llocs web de Google, com ara Gmail, sense que la sessió s'iniciï automàticament a Chrome. Obteniu més informació sobre com podeu tancar la sessió de Chrome.
  • Carrega les pàgines prèviament per poder-hi navegar i fer cerques més de pressa: els navegadors fan servir adreces IP per carregar pàgines web. Quan hi accediu, Chrome pot cercar les adreces IP de tots els enllaços de la pàgina i carregar-ne aquells en què podríeu fer clic a continuació. Si activeu aquesta opció, els llocs web i tot el contingut inserit que s'hagi carregat prèviament poden definir i llegir les seves pròpies galetes com si els haguéssiu visitat, encara que finalment no ho feu.
  • Envia una sol·licitud de no seguiment amb el trànsit de navegació: podeu incloure una sol·licitud de no seguiment amb el trànsit de navegació. Tanmateix, molts llocs web continuaran recollint i utilitzant les vostres dades de navegació per millorar la seguretat; per proporcionar contingut, serveis, anuncis i recomanacions als llocs web, i per generar estadístiques d'informes.
  • Permet que els llocs web comprovin si tens formes de pagament desades: si heu desat formes de pagament a Chrome, podeu permetre que Chrome us ofereixi la informació desada per emplenar formularis més fàcilment. Obteniu més informació sobre com podeu emplenar formularis automàticament

Temes relacionats