Ändra behörigheter för webbplatser

Du kan styra vilket innehåll som ska visas på webbplatser och vilken information som får användas på dem när du surfar.

Ändra inställningar för alla webbplatser

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar längst ned till höger.
  3. Tryck på Innehållsinställningar.
  4. Tryck på behörigheten som du vill uppdatera.
Behörigheter som går att ändra
  • Blockera popup-fönster: Visning av popup-fönster blockeras automatiskt som standard. Läs mer om hur du hanterar popup-fönster.
  • Google Översätt: Översätt sidor som är skrivna på andra språk. Läs mer om att översätta sidor.
  • Inställningar för Google-appen: Välj i vilken app du vill öppna e-postlänkar.