Machtigingen voor een site wijzigen

U kunt bepalen welke content websites aan u kunnen laten zien en welke informatie ze kunnen gebruiken terwijl u browst.

Instellingen voor alle sites wijzigen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content.
  4. Tik op de rechten die je wilt updaten.
Rechten die kunnen worden gewijzigd
  • Pop-ups blokkeren: Pop-ups worden standaard automatisch geblokkeerd. Meer informatie over pop-ups beheren.
  • Google Translate: In andere talen geschreven pagina's worden vertaald. Meer informatie over pagina's vertalen.
  • Instellingen voor Google-app: Kies de app die je wilt gebruiken om e-maillinks te openen.