Canviar els permisos dels llocs webs

Podeu controlar quin contingut us poden mostrar els llocs web i quina informació poden fer servir mentre navegueu.

Canviar la configuració de tots els llocs web

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Configuració del contingut.
  4. Toqueu el permís que vulgueu modificar.
Permisos que es poden canviar
  • Bloqueig de les finestres emergents: les finestres emergents estan bloquejades de manera predeterminada per evitar que es mostrin automàticament. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les finestres emergents.
  • Traductor de Google: permet traduir pàgines escrites en altres idiomes. Obteniu més informació sobre com podeu traduir pàgines.
  • Configuració de l'aplicació Google: trieu l'aplicació que vulgueu utilitzar per obrir enllaços de correu electrònic.

Articles relacionats