Canviar els permisos dels llocs webs

Podeu controlar quin contingut us poden mostrar els llocs web i quina informació poden fer servir mentre navegueu.

Canviar la configuració de tots els llocs web

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més Després Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Configuració del lloc web.
  4. Toqueu el permís que voleu modificar.
Permisos que es poden canviar
  • Tots els llocs web: reviseu tots els llocs web que tenen permisos concrets.
  • Galetes: són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les galetes.
  • Ubicació: el lloc web ha de preguntar de manera predeterminada si pot veure informació de la vostra ubicació exacta. Obteniu més informació sobre com podeu compartir la vostra ubicació.
  • Càmera: els llocs web poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar càmeres i micròfons.
  • Micròfon: els llocs web poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar càmeres i micròfons.
  • Notificacions: alguns llocs web, com ara Google Calendar, poden mostrar notificacions. El lloc web ha de preguntar de manera predeterminada si voleu que es mostrin les notificacions. Obteniu més informació sobre les notificacions.
  • JavaScript: JavaScript permet que els llocs web siguin més interactius.
  • Finestres emergents: les finestres emergents estan bloquejades de manera predeterminada per evitar que es mostrin automàticament. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les finestres emergents.
  • Anuncis: decidiu si voleu veure anuncis en llocs web que tenen experiències d'anuncis intrusius.
  • Sincronització en segon pla: si el dispositiu es queda sense connexió durant una tasca (per exemple, en un missatge de xat o en penjar fotos), alguns llocs poden acabar la tasca quan el dispositiu recuperi la connexió. La sincronització es farà en segon pla encara que sortiu del lloc web.
  • Contingut multimèdia: gestioneu la manera en què el telèfon tracta determinats tipus de contingut.
    • Contingut protegit: alguns llocs necessiten informació sobre el vostre dispositiu per poder mostrar contingut protegit amb drets d'autor, com ara música o pel·lícules. Podeu permetre que aquests llocs web vegin la informació del vostre dispositiu o bloquejar-ne l'accés. Obteniu més informació sobre el contingut protegit.
    • Reproducció automàtica: en visitar un lloc web que contingui un vídeo, podeu triar si voleu que el vídeo silenciat es reprodueixi automàticament. Si utilitzeu l'extensió Economitzador de dades, no podeu utilitzar la reproducció automàtica.
  • So: els llocs web poden reproduir sons de manera predeterminada.
  • Traductor de Google: permet traduir pàgines escrites en altres idiomes. Obteniu més informació sobre com podeu traduir pàgines.
  • Emmagatzematge: comproveu quant d'emmagatzematge local del dispositiu ha utilitzat un lloc web.
  • USB: podeu connectar un lloc web a un dispositiu USB perquè el lloc web pugui controlar i registrar informació del dispositiu. Obteniu més informació sobre com podeu vincular Chrome amb dispositius USB.

Canviar la configuració d'un lloc web

Podeu concedir o bloquejar permisos a un lloc web concret. El lloc web utilitzarà la seva configuració en comptes de la predeterminada. Seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més Després Informació Informació.
  4. Toqueu Configuració del lloc web.
  5. Per fer un canvi, toqueu una opció de configuració a "Permisos". Si no veieu aquesta secció, significa que el lloc web no té cap permís concret.

Articles relacionats