Canviar els permisos de la configuració d'un lloc web

Podeu definir permisos per a un lloc web sense canviar la configuració predeterminada.

Canviar la configuració de tots els llocs web

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Configuració del contingut.
  4. Toqueu el permís que vulgueu modificar.
Permisos que es poden canviar
  • Bloquejar les finestres emergents: de manera predeterminada, les finestres emergents estan bloquejades. Obteniu informació sobre com podeu gestionar les finestres emergents.
  • Aplicacions predeterminades: trieu l'aplicació que voleu fer servir per obrir enllaços de correu electrònic.
  • Visualització predeterminada dels llocs web: al dispositiu, podeu indicar a Chrome que sol·liciti i mostri la versió per a mòbils o per a ordinadors d'un lloc web.