Canviar els permisos dels llocs webs

Podeu controlar quin contingut us poden mostrar els llocs web i quina informació poden fer servir mentre navegueu.

Canviar la configuració de tots els llocs web

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del contingut.
  5. Feu clic al permís que voleu modificar.
Permisos que es poden canviar
  • Galetes: són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les galetes.
  • Imatges: les imatges estan permeses de manera predeterminada.
  • JavaScript: JavaScript permet que els llocs web siguin més interactius.
  • Gestors: Chrome permet que les aplicacions i els serveis web externs obrin determinats enllaços. Per exemple, alguns enllaços poden obrir llocs web, com ara Gmail, o programes, com ara iTunes. Si heu definit una acció predeterminada per a un tipus d'enllaç i voleu suprimir-la, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Galetes i altres dades dels llocs web".
  • Flash: el connector d'Adobe Flash us permet escoltar i mirar contingut d'àudio i de vídeo. Quan visiteu una pàgina que utilitza contingut Flash, Chrome us pregunta de manera predeterminada si el voleu executar. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar Flash.
  • Finestres emergents: les finestres emergents estan bloquejades de manera predeterminada per evitar que es mostrin automàticament. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les finestres emergents.
  • Anuncis: decidiu si voleu veure anuncis en llocs web que tenen experiències d'anuncis intrusius.
  • Ubicació: Chrome us pregunta de manera predeterminada si un lloc web pot accedir a informació de la vostra ubicació exacta. Obteniu més informació sobre com podeu compartir la vostra ubicació.
  • Notificacions: alguns llocs web, com ara Google Calendar, poden mostrar notificacions a l'escriptori de l'ordinador. Chrome us pregunta de manera predeterminada si voleu que un lloc web us mostri notificacions. Obteniu més informació sobre les notificacions.
  • Micròfon: alguns llocs web poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar càmeres i micròfons.
  • Càmera: alguns llocs web poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar càmeres i micròfons.
  • Accés del connector de fora de la zona de proves: alguns llocs web necessiten connectors per oferir funcions com ara la reproducció de vídeo en temps real o la instal·lació de programari. Chrome us pregunta de manera predeterminada si el connector d'un lloc web pot esquivar la zona de proves de Chrome per accedir al vostre ordinador.
  • Baixades automàtiques: podeu triar si voleu que diversos fitxers d'un lloc web es baixin automàticament o no.
  • Dispositius MIDI: és possible que alguns llocs web vulguin utilitzar missatges exclusius del sistema per obtenir accés complet als dispositius MIDI (interfície digital per a instruments musicals).
  • Dispositius USB: podeu connectar un lloc web a un dispositiu USB, la qual cosa permet al lloc web controlar i enregistrar informació del dispositiu. Obteniu més informació sobre com podeu vincular Chrome amb dispositius USB.
  • Sincronització en segon pla: si l'ordinador es queda sense connexió durant una tasca (per exemple, en un missatge de xat o en penjar fotos), alguns llocs web poden acabar la tasca quan el dispositiu recuperi la connexió. La sincronització es farà en segon pla encara que sortiu del lloc web.
  • Nivells de zoom: podeu definir el grau de zoom de determinats llocs web. Obteniu més informació sobre com podeu apropar o allunyar la pantalla.
  • Documents PDF: de manera predeterminada, Chrome obre els fitxers PDF amb el visor de PDF de Chrome. Per baixar fitxers PDF en lloc d'obrir-los, activeu l'opció Baixa els fitxers PDF en lloc d'obrir-los automàticament a Chrome.
  • Contingut protegit: podeu permetre que Chrome reprodueixi contingut protegit A més, a Windows o en dispositius Chromebook, podeu permetre que els llocs web vegin la informació necessària sobre el vostre dispositiu. Obteniu més informació sobre el contingut protegit.

Canviar la configuració d'un lloc web concret

Podeu concedir o bloquejar permisos a un lloc web concret. El lloc web utilitzarà la seva configuració en comptes de la predeterminada.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic a la icona que vegeu: Cadenat Bloqueja, Informació Mostra la informació del lloc o Perill Perillós.
  4. Feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Canvieu la configuració d'un permís. Els canvis es desaran automàticament.

Articles relacionats