Canviar els permisos dels llocs web

Podeu definir permisos per a un lloc web sense canviar la configuració predeterminada.

Canviar la configuració de tots els llocs web

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Configuració del lloc web.
  4. Toqueu el permís que voleu modificar.
Permisos que es poden canviar
  • Tots els llocs web: reviseu tots els llocs web que tenen permisos concrets.
  • Galetes: són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les galetes.
  • Ubicació: el lloc web ha de preguntar de manera predeterminada si pot veure informació de la vostra ubicació exacta. Obteniu més informació sobre com podeu compartir la ubicació.
  • Càmera: els llocs web poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar càmeres i micròfons.
  • Micròfon: els llocs web poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar càmeres i micròfons.
  • Notificacions: alguns llocs web, com ara Google Calendar, poden mostrar notificacions. El lloc web ha de preguntar de manera predeterminada si voleu que es mostrin les notificacions. Obteniu més informació sobre les notificacions.
  • JavaScript: JavaScript permet que els llocs web siguin interactius.
  • Finestres emergents: les finestres emergents estan bloquejades de manera predeterminada per evitar que es mostrin automàticament. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les finestres emergents.
  • Anuncis: decidiu si voleu veure anuncis en llocs web que tenen experiències d'anuncis intrusius.
  • Sincronització en segon pla: si el dispositiu es queda sense connexió durant una tasca (per exemple, en un missatge de xat o en penjar fotos), alguns llocs poden acabar la tasca quan el dispositiu recuperi la connexió. La sincronització es farà en segon pla encara que sortiu del lloc web.
  • Contingut multimèdia: gestioneu la manera com el telèfon gestiona determinats tipus de contingut.
    • Contingut protegit: alguns llocs web necessiten informació sobre el vostre dispositiu per poder mostrar contingut protegit per drets d'autor, com ara música o pel·lícules. Podeu permetre que aquests llocs web vegin la informació del vostre dispositiu o bloquejar-ne l'accés. Obteniu més informació sobre el contingut protegit.
    • Reproducció automàtica: en visitar un lloc web que contingui un vídeo, podeu triar si voleu que el vídeo silenciat es reprodueixi automàticament. Si utilitzeu l'extensió Economitzador de dades, no podeu utilitzar la reproducció automàtica.
  • So: els llocs web poden reproduir sons de manera predeterminada.
  • Traductor de Google: permet traduir pàgines escrites en altres idiomes. Obteniu més informació sobre com podeu traduir pàgines.
  • Emmagatzematge: comproveu quant d'emmagatzematge local del dispositiu ha utilitzat un lloc web.
  • USB: podeu connectar un lloc web a un dispositiu USB perquè el lloc web pugui controlar i registrar informació del dispositiu. Obteniu més informació sobre com podeu vincular Chrome amb dispositius USB.
  • Lloc web per a ordinadors: podeu fer que Chrome sol·liciti i mostri la versió per a ordinadors dels llocs web al vostre dispositiu mòbil o tauleta.

Canviar la configuració d'un lloc web

Podeu concedir o bloquejar permisos per a un lloc web concret. El lloc web utilitzarà els permisos que definiu en lloc de la configuració predeterminada.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A l'esquerra de la barra d'adreces, toqueu el cadenat Bloqueja i, a continuació, Permisos.
  4. Toqueu el permís que voleu modificar.
    • Per canviar una opció de configuració, seleccioneu-la.
    • Per esborrar la configuració del lloc web, toqueu Restableix els permisos.
Consell: quan canvieu una opció de configuració d'un lloc web, la icona que hi ha al costat del nom del lloc web se substitueix breument per la icona de l'opció de configuració. Per exemple, si canvieu l'accés a la ubicació d'un lloc web, la icona del lloc web se substitueix pel marcador d'ubicació Ubicació.

Articles relacionats