Ajustar la configuració del contingut del lloc web

Podeu triar la manera com Chrome gestiona elements com ara les galetes, les imatges i el contingut Flash ajustant la configuració del contingut. Aquesta configuració controla quin contingut us poden mostrar els llocs web i quina informació poden fer servir mentre navegueu.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del contingut.
  5. Feu clic en el tipus de contingut que vulgueu actualitzar.
    • Galetes. Són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Obteniu més informació sobre com gestionar les galetes.
    • Imatges. Les imatges es permeten de manera predeterminada.
    • JavaScript. JavaScript permet que els llocs siguin més interactius.
    • Gestors. Chrome permet que les aplicacions externes i els serveis web obrin determinats enllaços. Per exemple, alguns enllaços poden obrir llocs web, com ara Gmail, o programes, com ara iTunes. Si heu definit una acció predeterminada per a un tipus d'enllaç i voleu suprimir-la, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Galetes i altres dades dels llocs web".
    • Flash. El connector d'Adobe Flash us permet escoltar i mirar contingut d'àudio i de vídeo. Quan visiteu una pàgina que utilitza contingut Flash, Chrome us pregunta de manera predeterminada si el voleu executar. Obteniu més informació sobre com utilitzar Flash.
    • Finestres emergents. Les finestres emergents estan bloquejades de manera predeterminada per evitar que es mostrin automàticament. Obteniu més informació sobre com gestionar les finestres emergents.
    • Ubicació. Chrome us pregunta de manera predeterminada si un lloc pot veure informació de la vostra ubicació exacta. Obteniu més informació sobre com compartir la vostra ubicació.
    • Notificacions. Alguns llocs web, com ara Google Calendar, poden mostrar notificacions a l'escriptori de l'ordinador. Chrome us pregunta de manera predeterminada si voleu que un lloc us mostri notificacions. Obteniu més informació sobre les notificacions.
    • Micròfon. Alguns llocs poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com utilitzar càmeres i micròfons.
    • Càmera. Alguns llocs poden demanar permís per utilitzar la càmera i el micròfon. Obteniu més informació sobre com utilitzar càmeres i micròfons.
    • Accés del connector de fora de la zona de proves. Alguns llocs web necessiten connectors per oferir-vos funcions com ara reproduir vídeo en temps real o instal·lar programari. Chrome us pregunta de manera predeterminada si el connector d'un lloc pot esquivar la zona de proves de Chrome per accedir al vostre ordinador.
    • Baixades automàtiques. Si voleu baixar diversos fitxers d'un lloc, trieu si voleu baixar-los automàticament o no.
    • Control total dels dispositius MIDI. És possible que alguns llocs web vulguin utilitzar missatges exclusius del sistema per obtenir accés complet als dispositius MIDI (interfície digital per a instruments musicals).
    • Dispositius USB. Podeu connectar un lloc web a un dispositiu USB, la qual cosa permet al lloc web controlar i registrar informació del dispositiu. Obteniu més informació sobre com vincular Chrome amb dispositius USB.
    • Sincronització en segon pla. Si l'ordinador es queda sense connexió durant una tasca (per exemple, en un missatge de xat o en penjar fotos), alguns llocs poden acabar la tasca quan el dispositiu recuperi la connexió. La sincronització es farà en segon pla encara que sortiu del lloc web.
    • Nivells de zoom. Podeu definir el grau de zoom de determinats llocs web. Obteniu més informació sobre com apropar o allunyar.
    • Documents PDF. De manera predeterminada, Chrome obre els fitxers PDF amb el visor de PDF de Chrome. Per baixar fitxers PDF en lloc d'obrir-los, activeu l'opció Baixa els fitxers PDF en lloc d'obrir-los automàticament a Chrome.
    • Contingut protegit. Podeu permetre que Chrome reprodueixi contingut protegit. A més, a Windows o en dispositius Chromebook, podeu permetre que els llocs vegin la informació necessària sobre el vostre dispositiu. Obteniu més informació sobre el contingut protegit.