Installatie van extensies ongedaan maken

Maak de installatie van een extensie ongedaan om deze volledig uit de browser te verwijderen:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Klik op Extra.
  3. Selecteer Extensies.
  4. Klik op het pictogram van de prullenbak Remove an extension from Chrome bij de extensie die u volledig wilt verwijderen.
  5. Er wordt een bevestigingsdialoogvenster weergegeven. Klik op Verwijderen.

U kunt een extensie ook tijdelijk uitschakelen door deze uit te schakelen op de pagina 'Extensies'.