Chrome-päivitysongelmien korjaaminen ja epäonnistuneet päivitykset

Jos sinulla on ongelmia Chromen päivittämisessä, saatat nähdä jonkin seuraavista virheilmoituksista:

• Päivitys epäonnistui: Järjestelmänvalvoja on estänyt päivitykset.
  • Päivitys epäonnistui (virhe: 3) Virhe tarkistettaessa päivityksiä: päivityspalvelin ei ole käytettävissä.
  • Päivitys epäonnistui (virhe: 4) Virhe tarkistettaessa päivityksiä: päivitystarkistuksen käynnistäminen epäonnistui.
  • Päivitys epäonnistui (virhe: 7) Virhe tarkistettaessa päivityksiä: lataus epäonnistui.
  • Muu virheilmoitus, joka kertoo päivityksen epäonnistuneen.

Kokeile alla olevia korjausehdotuksia.

1 Sulje Chrome ja käynnistä se uudelleen

Väliaikaiset yhteysongelmat saattavat estää päivityksen. Kokeile korjata ongelma seuraavien ohjeiden avulla:

1. Sulje Google Chrome:

• Windows: paina CTRL + VAIHTO + Q.
    • Mac: paina Komento [ICON] + Q.
  2. Avaa Chrome uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Haittaohjelmien tarkistus

Ei-toivotut ohjelmistot voivat vaikuttaa Chromen päivittämiseen. Tutustu tietokonekohtaisiin korjausohjeisiin:

Windows-tietokone

Lataa ja käynnistä Chrome Cleanup Tool. Se on sovellus, joka etsii tietokoneelta epäilyttäviä ohjelmia ja tarjoutuu poistamaan ne.

Mac-tietokone

Poista haitalliset ohjelmistot ja tietokoneellasi olevat ohjelmat, joita et muista asentaneesi.

1. Avaa Finder näytön vasemmasta alakulmasta.
  2. Klikkaa avautuvan ruudun vasemmassa reunassa Sovellukset.
  3. Etsi ohjelmia, joita et tunnista. Tee sitten jompikumpi seu:
    • Kaksoisklikkaa Poista tai Poisto ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
    • Jos et näe näitä vaihtoehtoja, vedä kuvake Sovellukset-kansiosta roskakoriin.
  4. Kun olet valmis, tyhjennä roskakori.

Poistettavia ohjelmia

Tässä on joitakin yleisiä ohjelmia, jotka voivat tunnetusti muuttaa asetuksiasi ja aiheuttaa ongelmia.

• BrowseFox
  • PullUpdate
  • Vitruvian
  • V-Bates
  • SearchProtect
  • SupTab
  • MySearchDial
  • SaveSense
  • Price Meter
  • Mail.ru Sputnik/Guard
  • Conduit Toolbars, Community Alerts & ValueApps
  • Wajam
  • Multiplug
  • Shopper Pro
  • Stormwatch
  • SmartBar
  • Dealply
  • SmartWeb
  • MySearch123
  • AdPea
  • Etranslator
  • CouponMarvel
  • PriceFountain
  • Techsnab
  • Colisi
  • BrApp
  • LuckyTab
  • OneCall
  • Crossrider
  • Eorezo
  • Consumer Input
  • Content Defender
  • Movie Dea

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

Päivitys on saattanut pysähtyä tietokoneellasi. Yritä käynnistää tietokoneesi uudelleen ja päivittää Chrome sitten uudelleen.

Chromen lataaminen uudelleen

Tietokoneeltasi saattaa puuttua joitakin tiedostoja. Aloita ongelman korjaaminen poistamalla Chrome. Varmista, että tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimukset, lataa Chrome uudelleen osoitteesta google.com/chrome ja yritä sitten asentaa Chrome uudelleen.

Jos tietokoneesi ei anna sinun suorittaa näitä vaiheita loppuun, ota yhteyttä tietokoneesi järjestelmänvalvojaan ja pyydä häntä auttamaan Chromen päivittämisessä.

Eikö ongelma ratkennut? Saat lisää neuvoja Chromen ohjekeskusteluryhmästä.