Solucionar problemes i errors d'actualització de Chrome

Si teniu problemes per actualitzar Chrome a l'ordinador, pot ser que vegeu un dels missatges següents:

• Error d'actualització. L'administrador ha desactivat les actualitzacions.
  • Error d'actualització (error: 3 o 11). S'ha produït un error durant la cerca d'actualitzacions: el servidor d'actualitzacions no està disponible.
  • Error d'actualització (error: 4 o 10). S'ha produït un error durant la cerca d'actualitzacions: la comprovació d'actualització no s'ha pogut iniciar.
  • Error d'actualització (error: 7 o 12). S'ha produït un error durant la cerca d'actualitzacions: ha fallat la baixada.
  • Aquest ordinador ja no rebrà més actualitzacions de Google Chrome perquè Windows XP i Windows Vista ja no són compatibles.
  • És possible que Google Chrome no pugui actualitzar-se tot sol.
  • Altres errors que indiquen que s'ha produït un error d'actualització.

Proveu les esmenes que trobareu a continuació.

Tornar a baixar Chrome

És possible que faltin alguns fitxers a l'ordinador. Per resoldre el problema, seguiu els passos següents:

1. Desinstal·leu Chrome.
  2. Comproveu que l'ordinador compleixi els requisits del sistema.
  3. Torneu a baixar Chrome i proveu de tornar-lo a instal·lar. Si continueu veient un error, seguiu aquests passos:

Si no podeu completar aquests passos a l'ordinador, contacteu amb la persona que en té els drets d'administrador per completar l'actualització de Chrome.

Revisar la configuració de l'antivirus, del tallafoc o del control parental

Comproveu la configuració de l'antivirus, del tallafoc o del programari de control parental.

• Comproveu que no estigui bloquejat l'accés en línia de les actualitzacions de programari.
  • Comproveu que els dominis tools.google.com i dl.google.com no estiguin bloquejats.

Reiniciar l'ordinador

Pot ser que l'actualització no s'hagi completat a l'ordinador. Reinicieu-lo i torneu a actualitzar Chrome.

Cercar programari maliciós

Pot ser que hi hagi programari no desitjat que impedeixi que Chrome s'actualitzi correctament.

Ordinador Windows

Chrome us pot ajudar a cercar programes sospitosos o no desitjats a l'ordinador. Obteniu informació sobre com podeu suprimir els programes no desitjats de l'ordinador Windows.

Ordinador Mac

Suprimiu el programari maliciós i qualsevol altre programa que no recordeu que hàgiu instal·lat.

1. A l'ordinador Mac, obriu Finder.
  2. A l'esquerra, feu clic a Aplicacions.
  3. Cerqueu qualsevol programa que no reconegueu i, a continuació, feu una de les accions següents:
    • Feu doble clic a Desinstal·la o a Desinstal·lador i seguiu les instruccions que es mostren en pantalla.
    • Si no veieu aquestes opcions, arrossegueu la icona des de la carpeta Aplicacions fins a la paperera.
  4. Buideu la paperera quan hàgiu acabat.

Programes que cal suprimir

Aquests són alguns programes que poden modificar la configuració i que se sap que causen problemes:

• BrowseFox
  • PullUpdate
  • Vitruvian
  • V-Bates
  • SearchProtect
  • SupTab
  • MySearchDial
  • SaveSense
  • Price Meter
  • Mail.ru Sputnik/Guard
  • Conduit Toolbars, Community Alerts & ValueApps
  • Wajam
  • Multiplug
  • Shopper Pro
  • Stormwatch
  • SmartBar
  • Dealply
  • SmartWeb
  • MySearch123
  • AdPea
  • Etranslator
  • CouponMarvel
  • PriceFountain
  • Techsnab
  • Colisi
  • BrApp
  • LuckyTab
  • OneCall
  • Crossrider
  • Eorezo
  • Consumer Input
  • Content Defender
  • Movie Dea

Comprovar que compliu els requisits del sistema

Chrome no funciona amb aquestes plataformes antigues:

• Windows XP
  • Windows Vista
  • Mac OS X 10.6, 10.7 i 10.8

Utilitzeu un sistema operatiu actual per continuar tenint les darreres versions i funcions de Chrome. Feu clic en una d'aquestes opcions per obtenir més informació sobre què necessita l'ordinador per poder utilitzar Chrome.

Windows

Per utilitzar Chrome a Windows, l'ordinador ha de tenir el següent:

• Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 o una versió superior
  • un processador Intel Pentium 4 o una versió superior que admeti SSE2

Corregir l'error "Ja no és compatible" a Windows

Si l'ordinador compleix els requisits del sistema de Windows descrits anteriorment però Chrome no s'inicia o veieu el missatge d'error "Aquest ordinador ja no rebrà més actualitzacions de Google Chrome perquè Windows XP i Windows Vista ja no són compatibles", pot ser que Chrome estigui establert per executar-se en el mode de compatibilitat de Windows.

Per desactivar el mode de compatibilitat, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, feu clic amb el botó dret a la icona de Chrome.
  2. Feu clic a Propietats i, a continuació, Compatibilitat.
  3. Desmarqueu l'opció "Executa aquest programa en mode de compatibilitat per a".
Mac

Per utilitzar Chrome a Mac, l'ordinador ha de tenir:

• OS X Yosemite 10.10 o versions posteriors
Linux

Per utilitzar Chrome a Linux, l'ordinador ha de tenir el següent:

• Ubuntu de 64 bits 14.04, Debian 8, openSUSE 13.3 o Fedora Linux 24 i les versions superiors corresponents
  • Un processador Intel Pentium 4 o superior que admeti SSE2

Continueu tenint problemes? Obteniu més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome. O bé obteniu informació sobre com podeu resoldre els problemes relacionats amb la instal·lació de Chrome.