Gi Ny fane-siden personlig preg i Chrome

Du kan velge hva som skal vises under søkefeltet på Ny fane-siden.

På datamaskin kan du tilpasse

• fargetemaet
  • innholdet som vises

For å tilpasse Ny fane-siden må du være logget på Google-kontoen din.

Tilpass Ny fane-siden

Når du åpner nye faner, finner du nettsteder du ofte besøker, eller snarveier til nettsteder du har valgt, under søkefeltet.

Slik bytter du mellom snarveier og nettstedene du besøker mest:
  1. Åpne Chrome Chrome.
  2. Nederst til høyre på Ny fane-siden klikker du på Tilpass Chrome  og så Snarveier.
  3. Velg enten Mine snarveier eller Mest besøkte nettsteder.
  4. For å skjule snarveier, slå på Skjul snarveier.
  5. Klikk på Ferdig.
Slik fjerner eller endrer du nettsteder:
  1. Hold markøren over ikonet.
  2. Klikk på Mer Mer oppe til høyre for ikonet.
  3. Velg Endre snarvei eller Fjern.

Legg til egendefinerte bakgrunnsbilder

Du kan laste opp et bilde som skal brukes som bakgrunn i Chrome.

1. Nederst til høyre på Ny fane-siden klikker du på Tilpass Chrome  og så Bakgrunn.
  2. For å laste opp et bilde, klikk på Last opp fra enheten.
Tips: For å endre bakgrunnen daglig, klikk på en samling og slå på Oppdater daglig.

Bytt farge på nettleseren

1. Nederst til høyre på Ny fane-siden klikker du på Tilpass Chrome  og så Farge og tema.
  2. Velg en farge.
  3. Klikk på Ferdig.

Bruk Chrome-kort på Ny fane-siden

Chrome velger ut innhold som kan interessere deg, basert på aktiviteten din. Du må være logget på Google-kontoen din for at kortene skal vises på Ny fane-siden. Når du klikker på en vare på et kort, åpnes innholdet i den samme fanen.

Med Chrome-kort kan du

• se kortene dine
  • lukke innholdet i kort eller slå kort av og på
  • klikke gjennom kortene dine for å finne nettsteder og innhold med personlig preg

Slå kortene av eller på

1. Nederst på Ny fane-siden klikker du på Tilpass .
  2. Klikk på Kort og så Tilpass kort.
  3. Velg kortene du vil vise eller skjule.

Bruk oppskriftskort i Chrome

Når du søker etter oppskrifter på Google, vises oppskriftene du nylig har sett på, under nettsnarveiene dine på Ny fane-siden. Det vises også anbefalte oppskrifter basert på nettleserloggen din.

Skjul oppskrifter på Ny fane-siden

1. Åpne Chrome Chrome.
  2. Åpne en ny fane hvis det ikke automatisk åpnes en.
  3. Klikk på Mer Mer øverst til høyre på «Oppskrifter»-kortet.
  4. Velg et alternativ:
    • For å lukke «Oppskrifter»-kortet frem til nettleseraktiviteten din genererer nye kort, velg Skjul disse oppskriftsideene
    •  For å slå av «Oppskrifter»-kortet, velg Ikke vis oppskriftsideer.

Kom i gang med handlekurvene dine i Chrome

Når du legger varer i handlekurven hos en forhandler, men ikke fullfører betalingen, kan du få en link til handlekurven på Ny fane-siden.

Viktig: Handlekurver vises i Chrome i 14 dager eller frem til du betaler.

Få rabatt på varer i handlekurvene dine

Noen ganger tilbyr forhandlere rabatter på handlekurven din. Slik tillater du disse rabattene:

1. Klikk på Få rabatter når Google ber deg om tillatelse.
  2. Se etter et rabattmerke øverst i handlekurven.
  3. For å gå til forhandlerens nettsted, klikk på merket.
  4. Rabatten blir automatisk aktivert for kjøpet ditt.
    • Hvis rabatten ikke blir aktivert automatisk, kan du kopiere og lime inn rabattkoden manuelt.

Skjul spesifikke forhandlere

1. Åpne en ny fane eller et nytt vindu i Chrome Chrome.
  2. Midt på skjermen, under bokmerkene dine, finner du forhandleren du vil skjule.
  3. Klikk på Mer i øvre høyre hjørne av handlekurven du vil skjule.
  4. Velg et alternativ:
    • For å skjule butikken til du endrer innholdet i handlekurven, velg Skjul [forhandlernavn].
    • For å skjule butikken permanent, velg Ikke vis [forhandlernavn].

Skjul handlekurvene dine

1. Åpne en ny fane eller et nytt vindu i Chrome Chrome.
  2. Midt på skjermen, øverst til høyre i «Handlekurvene dine», klikker du på Mer .
  3. Velg et alternativ:
    • Velg Skjul disse handlekurvene for å lukke handlekurvene dine frem til du gjør en endring.
    • For å slå av handlekurvene dine, velg Ikke vis handlekurver.

Bruk Disk-prioritetskortet i Chrome

På noen administrerte enheter oppretter Chrome snarveier til Disk-filer som du kanskje trenger, og legger dem automatisk til på Ny fane-siden. Det kan være flere grunner til at «Disk-prioritet»-kortet vises på Ny fane-siden. For eksempel kan filer prioriteres og vises hvis

• noen legger inn nye kommentarer på filer
  • det legges ved filer i det neste møtet ditt

«Disk-prioritet»-kortet viser tre filer om gangen og ligger under nettsnarveiene dine.

Hvis du bruker en datamaskin, ser du ikke «Disk-prioritet»-kortet.

Skjul Disk-prioritetskortet på Ny fane-siden

1. Åpne Chrome Chrome.
  2. Åpne en ny fane hvis det ikke automatisk åpnes en.
  3. Øverst til høyre på «Disk-prioritet»-kortet klikker du på Mer Mer.
  4. Velg et alternativ:
    • For å lukke innholdet på Disk-kortet, velg Skjul inntil videre.
    • For å slå av Disk-kortet, velg Vis aldri Google Disk-filer.