Kom i gang med Handlekurvene dine i Chrome

Når du legger varer i handlekurven hos en forhandler, men ikke fullfører betalingen, kan du få en link til handlekurven på Ny fane-siden.

Dette trenger du for å få Handlekurvene dine i Chrome

Slik får du Handlekurvene dine:
  • Du må bruke en datamaskin.
  • Du må være logget på Google-kontoen din eller en av Google-profilene dine.

Slik bruker du Handlekurvene dine i Chrome

Med Handlekurvene dine kan du
  • se handlekurvene dine
  • skjule handlekurvene dine midlertidig eller permanent
  • skjule spesifikke selgere midlertidig eller permanent

Viktig: Handlekurver vises i Chrome i 14 dager eller frem til du betaler.

Noen ganger tilbyr forhandlere rabatter på handlekurven din. Slik kan du vise disse rabattene i handlekurvene dine:

1. Klikk på Få rabatter når Google ber deg om tillatelse.
  2. Se etter et rabattmerke øverst i handlekurven(e).
  3. Klikk på merket for å gå til forhandlerens nettsted.
  4. Rabatten blir automatisk aktivert for kjøpet ditt.
Se handlekurvene dine i Chrome
  1. Åpne en ny fane eller et nytt vindu i Chrome Chrome.
  2. Du finner handlekurvene dine under snarveiene midt på skjermen.
Skjul spesifikke forhandlere
  1. Åpne en ny fane eller et nytt vindu i Chrome Chrome.
  2. Midt på skjermen, under bokmerkene dine, finner du forhandleren du vil skjule.
  3. Klikk på Mer i øvre høyre hjørne av handlekurven du vil skjule.
  4. Velg et alternativ:
    • For å skjule butikken til du endrer innholdet i handlekurven, velg Skjul [forhandlernavn].
    • For å skjule butikken permanent, velg Ikke vis [forhandlernavn].
Skjul handlekurvene dine
Viktig: Hvis du skjuler handlekurven permanent, kan du ikke angre på dette.
  1. Åpne en ny fane eller et nytt vindu i Chrome Chrome.
  2. Midt på skjermen, øverst til høyre i Handlekurvene dine-feltet, klikker du på Mer .
  3. Velg et alternativ:
    • Velg Skjul disse handlekurvene for å skjule handlekurvene dine frem til du gjør en endring.
    • For å skjule handlekurvene dine permanent, velg Ikke vis handlekurver.