Problemen met Facebook in Google Chrome

Probleem

Problemen met Facebook, onder andere met het spelen van games, inloggen en het uploaden van foto's.

Oplossingen

Controleer eerst of dit probleem alleen in Google Chrome optreedt. Open Facebook in een andere browser op uw computer, zoals Firefox of Internet Explorer. Als er vergelijkbare problemen met Facebook optreden in een andere browser, wordt het probleem waarschijnlijk niet door Google Chrome veroorzaakt.

Als het probleem ook in andere browsers dan Google Chrome optreedt, kunt u de volgende ondersteuningssites proberen voor hulp.

Als het probleem alleen in Google Chrome optreedt, kunt u hier oplossingen vinden voor de volgende problemen.

Inloggen niet mogelijk

Wis uw cachegeheugen en cookies.

Uploaden van meerdere foto's niet mogelijk

Mogelijk zijn er problemen met uw Java-plug-in. U kunt de Java-plug-in opnieuw installeren. U kunt ook naar Start > Configuratiescherm > Java > Geavanceerd. Klik op Default Java for browsers (Java als standaard voor browsers) en vink het selectievakje 'Mozilla family' (Mozilla-familie) aan.

Pagina-inhoud wordt niet goed weergegeven

Probeer deze oplossingen voor problemen. U kunt ook naar het Helpcentrum van Facebook gaan.

Stel uw vraag op het Forum van Google Chrome voor hulp van andere gebruikers en onze Google Guides.