Skriv ut fra Chrome

Du kan skrive ut fra Chrome på datamaskiner eller mobilenheter. Med Google Cloud Print kan du gjøre skriverne dine tilgjengelig både for deg selv og andre.

Finn ut mer om hvordan Google Cloud Print fungerer.

Konfigurer Google Cloud Print

Hvis du har en trådløs skriver som er Cloud-kompatibel, kan du følge instruksjonene fra skriverprodusenten eller se konfigureringsinformasjonen for Cloud-kompatible skrivere.

Hvis skriveren din ikke er Cloud-kompatibel, kan du følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Slå på skriveren.
  2. Åpne Chrome på Windows- eller Mac-datamaskin du bruker.
  3. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  4. Klikk på Avansert nederst.
  5. Klikk på Google Cloud Print under «Utskrift».
  6. Klikk på Administrer Cloud Print-enheter.
  7. Logg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  8. Velg skriveren du ønsker å koble til, og klikk deretter på Legg til skriver(e).

Skriveren er nå knyttet til Google-kontoen din og koblet til Google Cloud Print, så du kan skrive ut på denne skriveren fra en hvilken som helst enhet hvor du er logget på Google-kontoen din.

Skriv ut med Google Cloud Print

Før du kan skrive ut fra Android-enheter, må du konfigurere Google Cloud Print i Google-kontoen din. Eventuelt kan du installere en utskriftsapp på enheter med Android 4.4 og nyere.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på en Android-enhet.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Del.
  4. Velg Skriv ut.
  5. Velg en skriver øverst.
  6. Endre eventuelt utskriftsinnstillingene ved å trykke på nedoverpilen Pil ned.
  7. Trykk på Skriv ut Skriv ut når du er klar.