Skriv ut fra Chrome

Du kan skrive ut fra Chrome på datamaskiner eller mobilenheter. Med Google Cloud Print kan du gjøre skriverne dine tilgjengelig både for deg selv og andre.

Finn ut mer om hvordan Google Cloud Print fungerer.

Konfigurer Google Cloud Print

Hvis du har en trådløs skriver som er Cloud-kompatibel, kan du følge instruksjonene fra skriverprodusenten eller se konfigureringsinformasjonen for Cloud-kompatible skrivere.

Hvis skriveren din ikke er Cloud-kompatibel, kan du følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Slå på skriveren.
  2. Åpne Chrome på en Windows- eller Mac-datamaskin.
  3. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre.
  4. Klikk på Vis avanserte innstillinger nederst.
  5. Klikk på Administrer under «Google Cloud Print».
  6. Logg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  7. Velg skriveren du ønsker å koble til, og klikk deretter på Legg til skriver(e).

Skriveren er nå knyttet til Google-kontoen din og koblet til Google Cloud Print, så du kan skrive ut på denne skriveren fra en hvilken som helst enhet hvor du er logget på Google-kontoen din.

Skriv ut med Google Cloud Print

1. Åpne Chrome på en datamaskin.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Klikk på Fil og deretter Skriv ut. Eventuelt kan du bruke en hurtigtast:
    • Windows og Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Klikk på Endre i vinduet som åpnes, for å velge Google Cloud Print-skriveren din.
  5. Endre eventuelle utskriftsinnstillinger du vil gjøre om på.
  6. Klikk på Skriv ut når du er klar.

Hvis du bruker en Chromebook på jobben eller skolen, kan det hende nettverksadministratoren kobler til én eller flere skrivere for deg. Slike skrivere er tilgjengelige når du er logget på jobb- eller skolekontoen din. Finn ut hvordan du bruker en Chromebook du har fått via jobben eller skolen.

Skriv ut fra en standardskriver

For å konfigurere skriveren, følg veiledningen fra produsenten av skriveren.

1. Åpne Chrome på en datamaskin.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Klikk på Fil og deretter Skriv ut. Eventuelt kan du bruke en hurtigtast:
    • Windows og Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Velg destinasjonen i vinduet som åpnes. Her kan du også endre utskriftsinnstillingene.
  5. Klikk på Skriv ut når du er klar.