Skriva ut från Chrome

Du kan skriva ut från Chrome på en dator eller mobil enhet. Med Google Cloud Print kan du göra skrivaren tillgänglig för dig själv och den du väljer.

Läs mer om hur Google Cloud Print fungerar.

Konfigurera Google Cloud Print

Om du har en trådlös skrivare som är molnanpassad följer du tillverkarens anvisningar eller läser om hur du konfigurerar molnanpassade skrivare.

Om det inte står att skrivaren är molnanpassad gör du så här:

1. Slå på skrivaren.
  2. Öppna Chrome på en Windows- eller Mac-dator.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  4. Klicka på Avancerat längst ned.
  5. Klicka på Google Cloud Print under Skriva ut.
  6. Klicka på Hantera enheter för molnutskrift.
  7. Om du uppmanas att logga in anger du inloggningsuppgifterna till ditt Google-konto.
  8. Markera de skrivare som du vill ansluta och klicka sedan på Lägg till skrivare.

Skrivaren är nu kopplad till ditt Google-konto och ansluten till Google Cloud Print. Du kan skriva ut med skrivaren från alla enheter där du är inloggad på ditt Google-konto.

Skriva ut med Google Cloud Print

Innan du kan skriva ut från en Android-enhet måste du konfigurera Google Cloud Print i Google-kontot. På enheter med Android 4.4 eller senare kan du även installera en utskriftsapp.

1. Öppna appen Chrome Chrome på Android-enheten.
  2. Öppna sidan, bilden eller filen som du vill skriva ut.
  3. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Dela.
  4. Välj Skriv ut Skriv ut.
  5. Välj skrivare högst upp.
  6. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil och ändra utskriftsinställningarna om det behövs.
  7. Tryck på Skriv ut Skriv ut när du är klar.