Skriva ut från Chrome

Du kan skriva ut från Chrome på en dator eller mobil enhet.

Migrera från Cloud Print

Google Cloud Print fasas ut i december 2020.

• Vi rekommenderar att du hittar en annan utskriftslösning före årsskiftet..
  • Från och med den 1 januari 2021 upphör stödet för Google Cloud Print. Då går det inte att skriva ut med Google Cloud Print från någon enhet, oavsett operativsystem.

Läs mer om hur du konfigurerar en skrivare om du vill skriva ut från en Chromebook.

Skriva ut från en vanlig skrivare

Konfigurera skrivaren enligt tillverkarens anvisningar.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna sidan, bilden eller filen som du vill skriva ut.
  3. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut. Du kan också använda ett kortkommando:
    • Windows och Linux: Ctrl + p
    • Mac: ⌘ + p
  4. Välj önskad skrivare i fönstret som öppnas och ändra utskriftsinställningarna efter behov.
  5. Klicka på Skriv ut.

Spara på Google Drive från förhandsgranskningen

Du kan spara dokument på Google Drive från förhandsgranskningen.

Så här sparar du från förhandsgranskningen

Obs! Du behöver ha tillägget Spara på Google Drive installerat.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna sidan, bilden eller filen som du vill skriva ut.
  3. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut. Du kan också använda ett kortkommando:
    • Windows och Linux: Ctrl + p
    • Mac: ⌘ + p
  4. Välj Spara på Drive som destination i fönstret som visas. Du kan behöva välja Visa mer först och välja alternativet där.
  5. Klicka på Spara.

Så här sparar du med Säkerhetskopiera och synkronisera eller med Drive Direktsynk:

Viktigt! Om du vill spara på Google Drive från förhandsgranskningen kontrollerar du att du har installerat Säkerhetskopiera och synkronisera eller Drive Direktsynk.

1. Klicka på Spara som PDF.
  2. Ladda upp PDF-filen till Drive via Säkerhetskopiera och synkronisera eller Drive Direktsynk.

Så här laddar du upp till Drive med Drive-webbplatsen:

1. Klicka på Spara som PDF.
  2. Öppna drive.google.com.
  3. Klicka på + och välj Filuppladdning.
  4. Välj en mapp.