Skriv ut från Chrome

Du kan skriva ut från Chrome på en dator eller mobil enhet.

Läs mer om hur du konfigurerar en skrivare om du vill skriva ut från en Chromebook.

Skriva ut från en vanlig skrivare

Konfigurera skrivaren enligt tillverkarens anvisningar.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna sidan, bilden eller filen som du vill skriva ut.
  3. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut. Du kan också använda ett kortkommando:
    • Windows och Linux: Ctrl + p
    • Mac: ⌘ + p
  4. Välj önskad skrivare i fönstret som öppnas och ändra utskriftsinställningarna efter behov.
  5. Klicka på Skriv ut

Spara på Google Drive från förhandsgranskningen

Du kan spara dokument på Google Drive från förhandsgranskningen.

Så här sparar du från förhandsgranskningen

Obs! Du behöver ha tillägget Spara på Google Drive installerat.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna sidan, bilden eller filen som du vill skriva ut.
  3. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut. Du kan också använda ett kortkommando:
    • Windows och Linux: Ctrl + p
    • Mac: ⌘ + p
  4. Välj Spara på Google Drive som destination i fönstret som visas. Du kan behöva välja Visa mer först och välja alternativet där.
  5. Klicka på Spara.

Så här sparar du med Drive för datorn:

Obs! Om du vill spara på Google Drive från förhandsgranskningen kontrollerar du att du har installerat Drive för datorn.

1. Klicka på Spara som PDF.
  2. Ladda upp PDF-filen till Drive för datorn.

Så här laddar du upp till Drive med Drive-webbplatsen:

1. Klicka på Spara som PDF.
  2. Öppna drive.google.com.
  3. Klicka på + och välj Filuppladdning.
  4. Välj en mapp.