Skriv ut fra Chrome

Du kan skrive ut fra Chrome på datamaskiner og mobilenheter.

Migrer fra Cloud Print

Google Cloud Print avvikles i desember 2020.

• Før utgangen av 2020: Vi anbefaler at du finner en annen måte å dekke utskriftsbehovene dine på.
  • Fra og med 1. januar 2021: Google Cloud Print støttes ikke lenger. Da kan ingen enheter, uansett operativsystem, bruke Google Cloud Print til å skrive ut.

For å skrive ut fra Chromebook,finn ut hvordan du konfigurerer skrivere.

Skriv ut fra en standardskriver

For å konfigurere skriveren, følg veiledningen fra skriverprodusenten.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Klikk på Fil og så Skriv ut. Eventuelt kan du bruke en hurtigtast:
    • Windows og Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Velg destinasjonen i vinduet som åpnes. Her kan du også endre utskriftsinnstillingene.
  5. Klikk på Skriv ut.

Lagre i Google Disk fra forhåndsvisning av utskrift

Du kan lagre dokumenter i Google Disk fra forhåndsvisning av utskrift.

Slik lagrer du fra forhåndsvisning av utskrift

Viktig: Sørg for at du har installert Lagre på Google Disk-utvidelsen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Klikk på Fil og så Skriv ut. Eventuelt kan du bruke en hurtigtast:
    • Windows og Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. I vinduet som vises, velger du «Lagre i Disk» som destinasjon. Du må kanskje velge manuelt fra «Se mer».
  5. Klikk på Lagre.

Slik lagrer du med Backup and Sync eller Disk Filstrømming:

Viktig: For å lagre i Google Disk fra forhåndsvisning av utskrift må du sørge for at du har installert Backup and Sync eller Disk Filstrømming.

1. Klikk på Lagre som PDF.
  2. Last opp PDF-filen til Disk via Backup and Sync eller Disk Filstrømming.

Slik laster du opp til Disk med Disk-nettstedet:

1. Klikk på Lagre som PDF.
  2. Gå til drive.google.com.
  3. Klikk på +, og velg Filopplasting.
  4. Velg en mappe.