Skriv ut fra Chrome

Du kan skrive ut fra Chrome på datamaskiner og mobilenheter.

For å skrive ut fra Chromebook,finn ut hvordan du konfigurerer skrivere.

Skriv ut fra en standardskriver

For å konfigurere skriveren, følg veiledningen fra skriverprodusenten.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Klikk på Fil og så Skriv ut. Eventuelt kan du bruke en hurtigtast:
    • Windows og Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Velg destinasjonen i vinduet som åpnes. Her kan du også endre utskriftsinnstillingene.
  5. Klikk på Skriv ut

Lagre i Google Disk fra forhåndsvisning av utskrift

Du kan lagre dokumenter i Google Disk fra forhåndsvisning av utskrift.

Slik lagrer du fra forhåndsvisning av utskrift

Viktig: Sørg for at du har installert Lagre på Google Disk-utvidelsen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut.
  3. Klikk på Fil og så Skriv ut. Eventuelt kan du bruke en hurtigtast:
    • Windows og Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. I vinduet som vises, velger du «Lagre i Google Disk» som destinasjon. Du må kanskje velge manuelt fra «Se mer».
  5. Klikk på Lagre.

Slik lagrer du med Disk for datamaskiner:

Viktig: For å kunne lagre i Google Disk fra forhåndsvisning av utskrift, sørg for at du har installert Disk for datamaskiner.

1. Klikk på Lagre som PDF.
  2. Last opp PDF-filen til Disk for datamaskiner.

Slik laster du opp til Disk via Disk-nettstedet:

1. Klikk på Lagre som PDF.
  2. Gå til drive.google.com.
  3. Klikk på +, og velg Filopplasting.
  4. Velg en mappe.