Skriv ut fra Chrome med Google Cloud Print

Du kan gjøre skriverne dine tilgjengelige for både deg selv og andre ved å bruke Google Cloud Print.

Hvis du har en trådløs skriver som er Cloud-kompatibel, kan du følge de vedlagte instruksjonene fra produsenten av skriveren eller se konfigureringsinformasjonen for Cloud-kompatible skrivere. Ellers kan du følge fremgangsmåten nedenfor.

Merk: Google Cloud Print er ikke tilgjengelig for Chrome-versjon 50 og høyere på iPhone og iPad.

Koble til den trådløse skriveren

1. Slå på skriveren.
  2. Åpne Google Chrome Chrome logo på en Windows- eller Mac-datamaskin.
  3. Klikk på ikonet du ser øverst til høyre: menyikonet Meny eller mer-ikonet Mer.
  4. Klikk på Innstillinger og deretter Vis avanserte innstillinger.
  5. Klikk på Administrer under «Google Cloud Print».
  6. Logg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  7. Velg skriveren du ønsker å koble til, og klikk deretter på Legg til skriver(e).

Skriveren er nå knyttet til Google-kontoen din og koblet til Google Cloud Print. Du kan skrive ut på denne skriveren når du er logget på med den samme Google-kontoen på Chromebooken din.

Skriv ut fra Chrome og Chromebook

1. Åpne siden, bildet eller filen du vil skrive ut, i Chrome.
  2. Klikk på Fil og deretter Skriv ut, eller bruk disse hurtigtastene:
    • Windows og Linux: CTRL + P
    • Mac: + P
  3. Klikk på Endre i vinduet som åpnes, for å velge Google Cloud Print-skriveren din.
  4. Klikk på Skriv ut når du er klar.

Hvis du bruker en Chromebook på jobben eller skolen, kan det hende nettverksadministratoren kobler til én eller flere skrivere for deg. Slike skrivere er tilgjengelige når du er logget på jobb- eller skolekontoen din. Finn ut mer om bruk av administrerte Chromebook-enheter.