Afdrukken vanuit Chrome

U kunt afdrukken vanuit Chrome op uw computer of mobiele apparaat. Met Google Cloudprinter kunt u uw printers beschikbaar maken voor uzelf en wie u maar wilt.

Meer informatie over hoe Google Cloudprinter werkt.

Google Cloudprinter instellen

Als u een draadloze cloudprinter heeft, volgt u de instructies van de printerfabrikant of bekijkt u informatie over het instellen van cloudprinters.

Volg de onderstaande stappen als op uw printer niet wordt aangegeven dat deze gereed is voor de cloud.

1. Schakel de printer in.
  2. Open Chrome op uw Windows- of Mac-computer.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  4. Klik onderaan op Geavanceerd.
  5. Klik onder Afdrukken op Google Cloudprinter.
  6. Klik op Cloudprinter-apparaten beheren.
  7. Log in op uw Google-account als dit wordt gevraagd.
  8. Selecteer de printers die u wilt koppelen en klik op Printer(s) toevoegen.

De printer is nu gekoppeld aan uw Google-account en Google Cloudprinter. U kunt afdrukken naar deze printer vanaf elk apparaat waarop u bent ingelogd op uw Google-account.

Afdrukken via AirPrint

Als u wilt afdrukken vanaf een iPhone of iPad, gebruikt u AirPrint.

1. Open de Chrome-app Chrome op uw iPhone of iPad.
  2. Open de pagina, de afbeelding of het bestand om af te drukken.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Delen Delen.
  4. Selecteer Afdrukken.
  5. Kies uw instellingen.
  6. Tik op Afdrukken als u klaar bent.