Tulostaminen Chromesta

Voit tulostaa Chromesta tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Google Cloud Printin avulla voit käyttää tulostimiasi ja jakaa ne myös muille.

Lue lisätietoja Google Cloud Printin toiminnasta.

Google Cloud Printin määritys

Jos langaton tulostimesi tukee pilvipalvelua, noudata sen valmistajan ohjeita tai tutustu pilvipalvelua tukevien tulostimien määritysohjeisiin.

Jos tulostimessasi ei lue, että se tukee pilvipalvelua, noudata seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä tulostin.
  2. Avaa Chrome Windows- tai Mac-tietokoneella.
  3. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  4. Valitse sivun alaosassa Lisäasetukset.
  5. Valitse Tulostaminen-kohdassa Google Cloud Print.
  6. Valitse Hallitse Cloud Print ‑laitteita.
  7. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tilillesi.
  8. Valitse tulostimet, jotka haluat yhdistää, ja klikkaa sitten Lisää tulostimia.

Tulostin on nyt liitetty Google-tiliisi ja yhdistetty Google Cloud Printiin. Voit käyttää tulostinta kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Tulostaminen AirPrintillä

Jos haluat tulostaa iPhonesta tai iPadista, käytä AirPrintiä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa.
  4. Valitse Tulosta.
  5. Valitse haluamasi asetukset.
  6. Kun olet valmis, valitse Tulosta.