Udskriv fra Chrome

Du kan udskrive fra Chrome på din computer eller mobilenhed. Med Google Cloudprinter kan du gøre dine printere tilgængelige for dig og andre udvalgte personer.

Få flere oplysninger om, hvordan Google Cloudprinter virker.

Konfigurer Google Cloudprinter

Hvis din trådløse printer er cloudkompatibel, skal du følge vejledningen fra producenten eller se konfigurationsoplysninger til cloudprintere.

Hvis din printer ikke angiver, at den er cloudkompatibel, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Tænd din printer.
  2. Åbn Chrome på din Windows- eller Mac-computer.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  4. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  5. Klik på Administrer under "Google Cloudprinter".
  6. Log ind med din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  7. Vælg de printere, du vil tilslutte, og klik på Tilføj printere.

Printeren er nu tilknyttet din Google-konto og forbundet til Google Cloudprinter. Du kan udskrive på denne printer fra enhver enhed, hvor du er logget ind på din Google-konto.

Udskriv ved hjælp af Google Cloudprinter

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Klik på Fil og dernæst Udskriv. Du kan også bruge en tastaturgenvej:
    • Windows og Linux: Ctrl+P
    • Mac: ⌘+P
  4. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på Skift for at vælge din Google Cloudprinter.
  5. Du kan skifte eventuelle indstillinger for udskrivning.
  6. Klik på Udskriv, når du er klar.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator tilslutte en eller flere printere, du kan bruge. Printeren vil være tilgængelig, når du er logget ind på din arbejds- eller skolekonto. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen.

Udskriv fra en standardprinter

Følg producentens vejledning i, hvordan du konfigurerer din printer.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Klik på Fil og dernæst Udskriv. Du kan også bruge en tastaturgenvej:
    • Windows og Linux: Ctrl+P
    • Mac: ⌘+P
  4. Vælg en destination i det vindue, der vises, og skift eventuelle indstillinger for udskrivning.
  5. Klik på Udskriv, når du er klar.